5 Easy Facts About μόνωση με πολυουρία Described

Μπάζουν νερά μέσα στο κτίσμα σας, χρειάζεστε στεγανοποίηση.

Η ταράτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Μερικοί από εσάς επιθυμείτε μια ταράτσα με περιορισμένη βατότητα, δηλαδή να την επισκέπτεστε ελάχιστες φορές όπως για παράδειγμα όταν απλώνετε τα ρούχα σας. Άλλοι, μπορεί να επιθυμούν να έχουν μία ταράτσα με πλήρη βατότητα και να τη χρησιμοποιούν και ως χώρο αναψυχής.

Εκτός από το μεγάλο βάρος σε μια ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας πρέπει να θυμάστε ότι ακριβώς επειδή η στεγάνωση είναι κάτω από τη θερμομόνωση, αν υπάρξει οποιοδήποτε υγρομονωτικό πρόβλημα πρέπει να ξηλώσετε τη θερμομομονωτική στρώση που είναι από πάνω, ώστε να επιδιορθώσετε τη στεγανωτική.

Ανθεκτικότητα: Αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μηχανικές καταπονήσεις.

Επίσης ειδική διαχείριση χρειάζονται και ενδεχόμενες αναμονές ή εγκαταστάσεις Η/Μ που μπορεί να υπάρχουν στην ταράτσα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η πολυουρία εφαρμόζεται για στεγανοποίηση μικρών αλλά και μεγάλων επιφανειών και μοιάζει με αυτή του αφρού πολυουρεθάνης. Παρόλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει. Είναι μια ελαστική επιφάνεια με μεγάλο προσδόκιμο ζωής που αντέχει σε φθορές και σε ήλιο.

Τα υλικά αυτά θα χρειαστούν συντήρηση μετά από τρία ή τέσσερα έτη προκειμένου να συνεχίσουν την καλή λειτουργία τους.

Δυνατότητα εφαρμογής σε παλιές κατασκευές αλλά και σε επιφάνειες με αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες

Πρέπει να περιέχει μόνο αμινικά πολυμερή. Ως πρόσθετα υλικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν χρωστικές ή άλλα δευτερεύοντα, όχι όμως καταλύτες.

Η συμβατική μόνωση ταράτσας είναι μια παραδοσιακή επιλογή, η οποία αποτελεί μια μέση λύση όσον αφορά τόσο τη βατότητα όσο και το βάρος της τελικής λύσης, αλλά εν τέλει και του κόστους.

Επιπλέον, σε περιοχές με υψηλή υγρασία, όπως στα παράκτια κτίρια, προσφέρει εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση που προκαλείται από το αλμυρό νερό.

να προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις μηχανικές κακώσεις

Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι click here χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *